slide1 slide2 slide3 slide4 slide5

Gedurende enkele jaren bracht je me elke dag naar m’n werk, vier dagen per week. Als ik uit kantoor kwam, stond je altijd geduldig op me te wachten ongeacht kou of regen. Ik kon niet zonder jou en ik was dolgelukkig dat ik je had. Bijna overal waar ik was, was jij. Je was klein van stuk, nog niet echt oud maar ook niet meer erg jong. Nooit sputterde je tegen en zonder morren gingen we samen op pad. We hoorden bij elkaar en ik hoopte dat dit eeuwig zou duren.

Helaas mocht het niet zo zijn. Na drie jaar moest ik je wegbrengen. Ik vond het vreselijk maar het was noodzakelijk. Ik moest je achterlaten bij vreemde mensen, iets wat ik eigenlijk niet wilde maar ik had geen andere keus. Ik heb niets meer tegen je gezegd, maar met tranen in mijn ogen heb ik naar je gekeken tot ik je niet meer zag.

Voortaan moest ik genoegen nemen met je grote broer, die ook al een hele tijd bij ons was.

Eén keer heb ik je nog gezien, geheel onverwacht. Je moest voor me stoppen en m’n hart maakte een sprongetje. Maar je reed daarna, zonder blikken of blozen, als een stoere bink aan me voorbij. Je was in gezelschap van een andere dame die ik nooit eerder had gezien.

Ook toen heb ik je nagekeken maar ik denk niet dat jij daar iets van hebt gemerkt.

Ik hoop dat er goed voor je wordt gezorgd en dat je ook je nieuwe eigenaar zal begeleiden zoals je dat met mij deed. Natuurlijk hoop ik je stiekem nog een keer te ontmoeten en even aan te raken maar ik denk dat die kans klein is.

Ik wens je daarom een lang en goed leven en ik hoop dat het nog een hele tijd zal duren totdat je voorgoed op het autokerkhof terecht komt.

Columns

Getallen
Vandaag waren het er maar negen, gisteren dertien. Soms zijn het er twintig of meer. Vorig jaar waren het er bijvoorbeeld weleens twee keer twee en twintig, in totaal vier en veertig dus. Hoeveel het er worden, is ....

Lees meer

Fotogedichten

Fotogedichten op matglans fotopapier in A3 of A4 formaat. Mooi voor in een fotolijst en heel bijzonder om kado te geven bij een speciale gelegenheid.

Lees meer

Contactgegevens

Telefoon: 0622755997
Email: 
Website: www.words4you.nl

Ooststraat 63
4421EA Kapelle