slide1 slide2 slide3 slide4 slide5

Het was niet lekker, deed af en toe een beetje pijn. Ik merkte in eerste instantie niet dat hij daar zat en toen ik hem ontdekte vroeg ik me af hoe hij daar verzeild was geraakt.

Ik wilde hem niet, hij moest weg…hoe dan ook. Hoe zou ik het doen? Ik zou hem proberen te verjagen met een dun, scherp voorwerp bedacht ik want dat had ik al eerder gedaan.

Het ging niet erg gemakkelijk want ik kon er niet goed bij. Hijzelf merkte het niet, maar ik des te meer. Hij bleef gewoon waar hij was en had duidelijk geen zin om weg te gaan.

Ik moest harder optreden en mezelf een beetje pijnigen. Misschien dat hij het dan zou opgeven. Hardnekkig was hij wèl maar ik zou hem krijgen!

Uiteindelijk duurde het gevecht niet erg lang. Ik had gewonnen en hem verjaagd….de splinter uit mijn vinger!

Columns

Getallen
Vandaag waren het er maar negen, gisteren dertien. Soms zijn het er twintig of meer. Vorig jaar waren het er bijvoorbeeld weleens twee keer twee en twintig, in totaal vier en veertig dus. Hoeveel het er worden, is ....

Lees meer

Fotogedichten

Fotogedichten op matglans fotopapier in A3 of A4 formaat. Mooi voor in een fotolijst en heel bijzonder om kado te geven bij een speciale gelegenheid.

Lees meer

Contactgegevens

Telefoon: 0622755997
Email: 
Website: www.words4you.nl

Ooststraat 63
4421EA Kapelle